Få tilsendt verktøykassa og bli med i trekningen av 25 000 kr til ditt lag

Alle lag og klubber som gjennomfører Bruk Hue blir med i trekningen av 25.000 kr til sitt lag eller organisasjon. Vinnere vil bli trukket to ganger i året, og vil bli kontaktet på e-post. Takk for at du bidrar i kampen mot nettmobbing og utenforskap.

BRUK HUE-vinnerne: Nå blir det utenlandstur!

G14 Fotball hos Stange Sportsklubb ble trukket ut som vinner av BRUK HUE-konkurransen for 2022. Pengene skal laget bruke når de skal delta på en utenlandsturnering i 2024.

Trener Magne Brun forteller at BRUK HUE har vært nyttig for laget hans.

– Det var temaer som traff aldersgruppen perfekt, og var meget relevant. Vi fikk gode samtaler og diskusjoner, og gutta kom med mange tilsvarende egenopplevde erfaringer. Vi har i etterkant også brukt flere av temaene, i samtaler på treninger, både forberedte, og når det har dukket opp situasjoner hvor det var hensiktsmessig. Filmen og situasjonene huskes av gutta, og det gir gode refleksjoner når lignende situasjoner skjer i eller rundt laget, sier Brun.

Hva er Bruk Hue?

BRUK HUE for frivilligheten er et undervisningsverktøy som tilbys gratis til alle frivillige lag og organisasjoner. Verktøyet håper vi kan brukes til å styrke frivilligheten i deres arbeid med å forebygge og håndtere utfordringer knyttet til nettmobbing, nettvett og utenforskap.

Verktøyet består av en 30 minutter lang fiksjonsfilm som følger en vennegjeng som både går på skole sammen, gamer sammen og spiller fotball sammen. En konflikt oppstår på én arena, som fører til utenforskap og mobbing på andre arenaer.

Slik fungerer Bruk Hue for frivilligheten